okładka

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Gertig, Henryk, Przysławski, Juliusz

Rok wydania: cop. 2007.

Odżywianie - higiena - podręcznik akademicki, Żywność - biochemia - podręcznik akademicki

dostępne:

2 z 2

Autor
Gertig, Henryk
Przysławski, Juliusz
Tytuł
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
Rok wydania
cop. 2007.
Numer wydania
Wyd. 1, dodr.
Objętość
464, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Odżywianie - higiena - podręcznik akademicki
Żywność - biochemia - podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
Słowa kluczowe
dietetyka, diety dieta: Andersona, Atkinsa, Budwig, Cambridge, Diamondów, Haya, Montignac, "optymalna" Kwaśniewskiego, makrobiotyczna
100
%a Gertig, Henryk
245
%a Bromatologia : %b zarys nauki o żywności i żywieniu /
250
%a Wyd. 1, dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Lekarskie PZWL, %c cop. 2007.
300
%a 464, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
650
%a Odżywianie - higiena - podręcznik akademicki
650
%a Żywność - biochemia - podręcznik akademicki
692
%x dietetyka, diety%x dieta: Andersona, Atkinsa, Budwig, Cambridge, Diamondów, Haya, Montignac, "optymalna" Kwaśniewskiego, makrobiotyczna
700
%a Przysławski, Juliusz

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 91423
Sygnatura: W 613/614
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 89575
Sygnatura: W 613/614
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane